dinsdag 26 maart 2013

" Orders that arive this week! "

Tja, ik kon het gisteren weer niet laten. Ik heb alweer weer een nieuwe bestelling geplaatst samen met moeder. Dit keer bij 2dayslook.com. En ik vind dat we toch wel redelijk geslaagd zijn voor een onverwachte bestelling!


Eigenlijk wilde ik alleen dit super schattige topje kopen dat in de uitverkoop was. Maar toen ik zag dat alle bestelling onder de 15 euro, nog 5,95 verzendkosten kregen. Dus toen ben ik maar snel verder gaan shoppen!Ik hou van uitverkoop, lekker weinig betalen en te krijg er uiteindelijk mee voor terug! Dat is ook de reden waarom ik altijd als eerst op het knopje 'sale' klik als ik op een site aankom en kijk ik ook altijd als eerst bij de sale-afdeling als ik een winkel binnenkom.Wat mijn moeder en ik nog meer op de website van 2dayslook.com besteld hebben is:


Mijn moeder heeft een zwart shirtje, met aan de achterkant een doodshoofd, echt super stoer. En ik heb heb naast het schattige topje wat je hier boven ziet ook nog twee andere topjes gekocht. Eentje van met het Chanel logo erop en de andere van CĂ©line.
Mama en ik ben weer helemaal blij met onze nieuwe aanwinsten, nu nog hopen dat ze snel binnenkomen. En dat geld trouwens ook voor de H&M bestelling die we afgelopen week geplaatst hebben!


Heb jij deze week of vorige week ook nieuwe dingetjes besteld? Laat het me weten!

1 opmerking: