dinsdag 9 april 2013

" Lipscrub For Soft & Sexy Lips! "

Zo te zien aan de weerberichten wordt het eindelijk weer lekker weer! Want zeg nou zelf, we zijn allemaal toch wel klaar met dat koude weer.. Je truien en dikke sokken kunnen weer diep in je kasten worden opgeborgen en het isweer tijd voor zon, zee, strand, cocktails, hemdjes, shorts en zonnebrillen!

Niet alleen je huid heeft het zwaar gehad afgelopen wintermaanden, ook je lippen moeten zich weer even herstellen voor de zomer. Want je wilt natuurlijk wel dat je lippen er weer sexy uitzien deze zomer. En daar heb ik iets voor bedacht, lipscrub! Want we scrubben allemaal onze huid maar vergeten eigenlijk altijd onze lippen die eigenlijk bijna net zo belangrijk zijn!
Hier is wat je nodig hebt om je eigen lipscrub te maken:

- een theelepeltje honing,
- een theelepeltje olie (olijfolie of zonnebloemolie, dit maakt niet uit)
- en suiker (grof suiker werkt hiervoor het beste) gebruik hier ongeveer twee theelepeltjes van.

Meng dit met elkaar en breng het aan om je lippen, scrub dit ongeveer 2-3 minuten en spoel het af met lauw water. Breng je favoriete lipstick aan en jouw lippen zijn weer helemaal klaar voor deze zomer! Alsjeblieft!

Wat ook kan helpen voor mooie en zachte lippen is zachjes en langzaam je tandborsten over je lippen te strijken. Hierdoor lijken je lippen voller en voelen ze ook zachter aan!

Ciao!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten