zaterdag 29 juni 2013

" Belcrum Beach Breda. "

Huh? Een strand, met een strandpaviljoen, midden in een industrieterrein, in Breda? Yeah, that's Belcrum Beach


Als je een beetje bekend bent in Breda, weet je waar de wijk de Belcrum ligt. Het idee om hier een strand te maken komt uit verschillende grote steden waar ook bijna midden in de stad, een strand te vinden is. Dit zijn steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Almere. Mensen willen gewoon niet twee uur in de auto zitten of uren in de file staan, om rustig met hun handdoekje op het strand te gaan zitten! 


Belcrum Beach is een project van stichting BRAAK dat deels is opgezet door de gemeente van Breda, maar natuurlijk vooral door een heleboel vrijwilligers die super hard hebben gewerkt om van een saai stukje industrieterrein echt iets tofs te maken! Het strandpaviljoen, dat gemaakt is uit oude kozijnen en deuren, is begin mei dit jaar geopend. Hier kun je koude drankjes en kleine hapjes zoals watermeloen, ananas, nootjes, blokjes kaas en wraps kopen. 
Binnenkort krijgt Belcrum Beach zelfs een horecavergunning, waardoor ze ook bier mogen tappen in plaats van het alleen in blikjes te verkopen! 


Op Belcrum Beach is genoeg te doen! Het strand is geopend van woensdag t/m zondag van 10.00 tot 22.00 uur. En er worden verschillende feesten gegeven, zoals de Belcrum Beats Beach Borrel die onder andere vrijdag 5 juli plaats vindt. Mits het goed weer is en het natuurlijk niet regent, ben je vanaf 17.00 uur welkom op het strand om gezellig wat te drinken en te genieten van toffe muziek van Plugged Agency.


Wil je meer te weten komen over Belcrum Beach? Misschien wel vrijwilliger worden? Of heb je gewoon zin en een leuk en gezellig feestje? Kijk dan op hun site of hun facebookpagina!


See you at the beach!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten